2009.05.22. | pumpa | 1 komment | koncept

Ha unja a locsolást...

...ajánlja fel gyártókapacitását Matthew Wyatt Martin tervezőnek, aki a kerti öntözés új, mozgalmas, érdekes és persze nem túl meggyőző formáját fejlesztette ki. A víznyomás hatására az egyszerűen csak Water Wheel Lawn Sprinkler System névre keresztelt eszköz önműködően bejárja a kertet és meglocsol mindent, ami az útjába kerül. (Szerintünk pár napos használat alatt símán felkoncolja a szépen ápolt gyepet, de legalább nem kell vele tovább szarakodni...)

Via: Yanko Design

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr891135713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Belabela 2009.06.14. 01:03:49

Szerintem ez nem működik. "Bármilyen hagyományos locsolótömlővel", ahogy írja (any regular garden hose), pedig biztosan nem. A tömlők (főként víznyomás alatt) merevek, komoly erő kell a hajlítgatásukhoz, márpedig ahogy megy a kerők a tömlő nyomvonalán, folyamatosan kell hajlítania a tömlőt. 5 méter megtétele után pedig már 2,5 m vízzel telt tömlőt kell maga után vonszolnia, és így tovább... Kizárt. Aki bénázott már tömlővel, az tudja. Talán valami speciális, ultrahajlékony, ultrakönnyű tömlővel, de azt meg a víz nyomása is deformálja és rángatja.
Nem, ez egy marhaság.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása