2009.05.27. | pumpa | 3 komment | tech

Irodai falmászógép pihenéshez, büntetéshez

Petr Kubik jóvoltából újabb elmebeteg találmánnyal lehet gazdagabb az ilyesmivel gazdagon ellátott emberiség. A tervező irodai mászófalat alkotott, amely egyben prezentációs táblaként is funkcionál. Ideális levezető gyakorlatokat végezhetünk rajta egy-egy fárasztó értekezlet után, de kiválóan alkalmas a beosztottak büntetésére, megalázására, de hasznos kiegészítője lehet céges beavatási szertartásoknak is.

A Vitra Whiteboard még cak koncepció, de a nagy jövőt el tudjuk képzelni. A designer elképzelése szerint minden alkalmazott kaphat hozzá saját kártyát, melynek segítségével rögzíthetők az egyéni eredmények. A kapaszkodók elhelyezkedését, a mászófal gördülési sebességét és dőlésszögét egy munkatárs is szabályozhatja, ezért említettem a büntetést...

Minden nehézségi fokozathoz külön grafika jár, így a legkarcsúbb egy erdei hegyoldal megmászása, mígy a leggonoszabb egy havas hegycsúcs megközelítése. A számítógép a kollégák teljesítményének statisztikai feldolgozása mellett kezeli az előjegyzéseket és persze kiváló prezentációs eszköz is.

Desig: Petr Kubik

Via: Yanko Design

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr11145161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kylian 2009.05.27. 14:01:15

Már miért a havas hegycsúcsos lenne a legkeményebb? Szerintem a 3. képen lévő pozitúra 'kicsit' nehezebb :P Jó-jó, nem kötekszem :)

Morwina 2009.05.27. 21:36:52

engem azért eléggé idegesítene, hogy hiába tornászom "fel" magam, mégsem jutok feljebb :)

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása