2009.06.08. | pumpa | 5 komment | tipográfia

Gyönyörű, tipográf gördeszka

A Hello Skateboard a kaliforniai Buddy Carr deszkáscég és a New York-i designer és tipográfus Antonio Carusone együttműködésének erdeménye. A kis méretű deszkán olvasható üzenet épp olyan egyszerű, és - mondhatni - letisztult, mint a termék maga: a Hello szó olvasható rajta számos nyelvi variációban.

Via: Fubiz

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr281170171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulton 2009.06.08. 13:05:11

Nagyon hatásos, karakteres deszka lett és, ami érdekes, hogy a kialakítása közelebb áll a régi "hal" formájú darabokhoz. Ellentétben a manapság használt deszkákkal, aminek mindegy, hogy az eleje, vagy a háta van a menetirány felé, mivel a deszka szimetrikus. a egyetlen gondom már csak az, hogy a fehér hamar koszolódik. :)

kapujanincs (törölt) 2009.06.08. 14:02:09

egyáltalán nem mindegy, hogy milyen irányban állsz rá egy, "modern" deckre.

fulton 2009.06.08. 23:45:48

@kapujanincs: Igen ebben igazad lehet, habár nekem nagyon is szimmetrikusnak tűnik, így mindegy, hogy merre állsz, de gondolom huzamosabb használatnál valamelyik irányba jobban mennek a trükkök. Gondolom a Tony Alva álltal alapított gördeszkagyár kamut nem készít. www.alvaskates.com/store/images/zebra.jpg

kapujanincs (törölt) 2009.06.09. 03:03:23

szerintem az általad linkelt lapon nem egyforma a két kerekítés, de fontosabb, hogy általában nem ugyanakkora szögű/hosszúságú a felhajtás a tail-en és a nose-on. amúgy igazad van, ha véletlenül egyforma az orra és a fara, úgyis betaposod meg lecsúszkálod, és rögtön lesz neki eleje meg vége, meg ugye a függők se egyformán működnek.
ezt a kamu dolgot viszont nem értem

fulton 2009.06.09. 22:02:47

Na ebben igazad lehet, mert nem tudtam, hogy a két végének különbözhet a dőlésszöge. Akkor viszont tényleg nem mindegy. :S Köszi az infót.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása