2009.07.08. | pumpa | Szólj hozzá! | vásár wamp

WAMP-szülinap és giccsparádé az Erzsébet téren

(2009. július 12. - Erzsébet tér 11.00 - 19.00) A WAMP nem viccel. A hétvégi programról az alábbiak olvashatók a holnapon: "Születésnapi vigadalom az Erzsébet téren! Szinte még szánkban érezzük a tavalyi designtorta ízét, és hopp, máris elröppent egy év: júliusban immár harmadik születésnapját ünnepli a WAMP! Ezért arra bíztatunk minden kedves barátot, üzletfelet és rokonszenvezőt, hogy ünnepeljen velünk, hozzon magával jó sok giccset és nyerjen egyedi designterméket a tombolán!" Hajtás után...

Ajándékba csupán néhány giccstárgyat szeretnénk és azokat is csak néhány órára: örömmel látjuk a legrémesebb és legszélsőségesebb giccseket és antidesign tárgyakat a szülinapi WAMP-on, legyen az kínai mini vízesés, kerti törpe vagy bólogató tacskó. A giccsverseny valamennyi indulóját kiállítjuk a helyszínen, ezekre 16 óráig lehet szavazni, az eredményhirdetés 17 órakor lesz. A győztest WAMP-os ajándékcsomaggal jutalmazzuk és egy rövidhír formájában a büszke giccs fotójával együtt a WAMP oldalára is felkerül. (Giccsbarátok megnyugtatására: a kedvenc giccstárgyakat a verseny után visszaadjuk.) További születésnapi ajándékként a kiállítók között egy ingyenes, bármikor beváltható standbónt sorsolunk ki."További infó itt!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr151234338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása