2009.11.13. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény mome

MOME Nyílt Nap - november 20.

2009. november 20-án 9.30 és 17.00 között nyílt napot tart a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, ahova szeretettel várják mindazokat, akik tájékoztatást szeretnének kapni a felvételi eljárásról, a MOME felvételi előkészítőjéről, oktatási tevékenységéről, az egyetemen újonnan induló MA szakokról, illetve a már meglévő BA képzésekről.

Az egyetem Auditóriumában reggel 9.30-tól egymást követik a tanszéki előadások, amellyel párhuzamosan egésznapos BA szakbemutatókra kerül sor kiállításokkal, vetítésekkel kiegészítve az egyetem A és B épületeiben.

Tizenkét MA szakkal indul jövőre a MOME mesterképzése, amelyről személyesen tájékozódni 15.30-tól van lehetőség. Az MA képzésekkel kapcsolatban információt itt talál.

Alábbi programokkal várjuk az érdeklődőket:

hallgatói és diplomamunkák
kiállítások
filmvetítések
műhely- és gyakorlati bemutatók
szakbemutató előadások
szakmai beszélgetések
személyes konzultáció
felvételi információk
tájékoztató a felvételi előkészítőről

A MOME Nyílt Nap részletes programja letölthető itt .

A MOME képzéseiről itt olvashat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr391522313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása