2009.11.16. | pumpa | 3 komment | beteg autó gadget

Orosz luxusautó bálnapénisz-bőr üléssel!!!

Csak azért nem írtam bálnafasz üléseket, mert a végén még bekerül a hivatalos promóanyagokba. Bár kérdéses, hogy él-e hazánkban olyan ember, aki megengedhet magának olyan gyomorforgatóan pazarló luxust, amit az orosz oligarchák számára egy fullosan bútorozott Prombron Monaco Red Diamond Edition Dartz jelent. A Hummer mintájára épített, páncélozott járműbe mindent beleépítettek, ami sok pénzébe kerülhet a primitívebb milliárdosoknak, többek között bálnapénisz bőrével burkolt üléseket. Nyilván jó puha...

A Treehugger oldalán megjelent cikk szerint a nagyjából 300 millió forintért kínált autóba olyan extrák kerültek, mint  egy üveg méregdrága vodka, színarany flaskában, aranyozott ablakok, gyémántokkal kirakott műszerek a kormány mögött. A sort sokáig lehetne folytatni a fantáziátlan gadgetekkel, de az ülésekkel azért nagyot gurítottak. Lehet, hogy csupán mi itt, kicsiny, zárványszerű országunkban vagyunk túlságosan prűdek egy hasonló megoldáshoz, de azért kíváncsi lennék, hatásos-e ezzel villantani a baráti társaságban? Természetesen számos felháborodott e-mailt kaptak a bemutatót követően, így többek között Greenpeace, a WWF és az állatok barátja, Pamela Anderson is kifogásolta a nem mindennapi extrát. Bár lehet, hogy ő is a kampány része volt...

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr411522581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.: mimino :. · http://chinacar.blog.hu 2009.11.16. 11:50:56

elvileg mintha azt láttam volna autoblogon, hogy elvetik a bálnapéniszes ülés tervezetét.. nyilván érthető okok miatt :)

MelakFromSZTSZ 2009.11.16. 15:50:23

Mit kifogásolt Pamela? A bálnapénisz is kicsi lenne? :))

blö 2009.11.17. 07:43:21

Vagy estetleg védettek a bálnák? Bár ha vannak zsidó bálnák, a körülmetélésükkor nyert előbőrt simán fel lehet használni.
Azért jellemző, hogy a japánok a húsért vadásszák a bálnákat. Az oroszok meg ismét a pénisz másik végét részesítik előnyben.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása