2009.11.26. | pumpa | 7 komment | diy

DIY - Láthatósági CD bringára, házilag

Új rovat indul a DesignPumpán DIY, avagy Do It Yourself, azaz "csináld magad" kategóriában. A pontos elnevezésen még pöcsölünk kicsit, az már biztos, hogy nem célunk nettó buherarovatot létesíteni, hiszen valóban ötletes és házilag is megvalósítható megoldásokra utazunk elsősorban. A kick off persze nem tökéletes, hiszen a képeken megfigyelhető "láthatósági CD-lemeznél" összetettebb termékeket is el tudunk képzelni, de azért praktikum, olcsóság és a problémamegoldás hatékonyságának mércéje szerint ez is tökéletes (de mégsem, szakszerű update hajtás után).

Ha bárki rendelkezik hasonló, vagy éppen teljesen más megoldással, termékkel, design-ötlettel, melyet szívesen megosztana a Pumpa olvasóival, várjuk szeretettel.

UP:

gggg

"Alapveto es eletveszelyes hiba: a CD lemez - leszamitva nemi refrakciot - siktukorkent viselkedik. Az osszes passziv lathatposagi eszkoz pedig valamilyen retroreflektor.
Retroreflektor: macskaszem, arra veri vissza a beeso fenyt, amerrol jott. Ez jellemzoen az auto fenyszoroja es a mellette ulo sofor -> a lathatosagi cucc vilagit.
Siktukor: beesesi meroleges, stb -> ha PONTOSAN az auto fele nez akkor sofor latja, egyebkent a beeso fenybol a (jellemzoen) masodrendu refrakcio (gyk a szivarvany) baromi keves fenyt enged vissza.
Meg merem kockaztatni, hogy a cucc neccesebb, mintha a diyer semmit nem rakna fel, mert csak hamis biztonsagerzetet ad."

Charlie Brown

"Bakker, ezt ugye elrettentő példának szántátok?! Mit érdemel az a hülye akinek a saját élete nem ér szaros 1500 forintot amibe egy rohadt ledes pislogó kerül??!
Megmondom mit: azt hogy egy nagy véres palacsinta legyen belőle az út közepén, azt.
Én akáclombos kisfalumban minden áldott nap ezeket az egysejtű öngyilkosjelölt barmokat kerülgetem, csak és kizárólag idő kérdése hogy minden óvatosság ellenére mikor tiprok el egyet a sötét éjszakában, és akkor ti ilyen nettó eszetlenséggel bátorítjátok is őket?? Most jól fölhúztam magam. Ááááááááá.. :O"

Charlie, ez úton is elnézést, ne húzd fel magad, a kommenteddel sok életet mentettél:)

Via: Cuarto Derecha

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr461553849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gggggg 2009.11.26. 15:31:28

Alapveto es eletveszelyes hiba: a CD lemez - leszamitva nemi refrakciot - siktukorkent viselkedik. Az osszes passziv lathatposagi eszkoz pedig valamilyen retroreflektor.
Retroreflektor: macskaszem, arra veri vissza a beeso fenyt, amerrol jott. Ez jellemzoen az auto fenyszoroja es a mellette ulo sofor -> a lathatosagi cucc vilagit.
Siktukor: beesesi meroleges, stb -> ha PONTOSAN az auto fele nez akkor sofor latja, egyebkent a beeso fenybol a (jellemzoen) masodrendu refrakcio (gyk a szivarvany) baromi keves fenyt enged vissza.
Meg merem kockaztatni, hogy a cucc neccesebb, mintha a diyer semmit nem rakna fel, mert csak hamis biztonsagerzetet ad.

georg 48 2009.11.26. 15:32:42

Kategória győztes!
Jogos a 10 pont, cseréljen helyet a dudással.
Leülni!

Pignon 2009.11.26. 15:46:29

Mint amikor a sok barom CD-t akasztott a visszapillantóra, hogy akkor majd nem mérik be őket gyorshajtáskor lézerrel...

Ahhoz is kb. annyi ész kellett, mint ehhez a poszthoz...

Charlie Brown 2009.11.26. 16:20:05

Bakker, ezt ugye elrettentő példának szántátok?! Mit érdemel az a hülye akinek a saját élete nem ér szaros 1500 forintot amibe egy rohadt ledes pislogó kerül??!
Megmondom mit: azt hogy egy nagy véres palacsinta legyen belőle az út közepén, azt.
Én akáclombos kisfalumban minden áldott nap ezeket az egysejtű öngyilkosjelölt barmokat kerülgetem, csak és kizárólag idő kérdése hogy minden óvatosság ellenére mikor tiprok el egyet a sötét éjszakában, és akkor ti ilyen nettó eszetlenséggel bátorítjátok is őket?? Most jól fölhúztam magam. Ááááááááá.. :O

netes mester · http://seobaglyak2011.blog.hu/ 2009.11.26. 16:41:49

100pont - ha már mindenki pontot osztogat:D

paulusscalavus 2009.11.26. 23:46:43

Én is kész vagyok a lámpa nélkül tekerőktől, ez a CD meg vicces dolog, lámpa mellé kiegészítésnek mókás, lehet riogatni az auósokat! Ezt meg a játék kedvéért: intezdel.hu De ne a bicikliseket, mielőtt valaki félreértene! :D

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása