2010.01.25. | pumpa | Szólj hozzá! | politika design social

Designerek dolgoznak Haiti újjáépítésén

A nemzeti formatervező szövetségeket összefogó, International Council of Societies of Industrial Design (ICSID) a segélyszervezetekkel együttműködésben párbeszédet kezdeményez arról, hogyan képes a design elősegíteni a rombadőlt ország ujjáépítését. Az ENSZ rekonstrukciós tervéhez kapcsolódó kezdeményezés világszerte minden tervezőt, tanárt, diákot megszólító akciója a Uniting Designers in Disaster elnevezésű Facebook oldalon követhető nyomon.

Az ICSID elnöke, Mark Breitenberg megoldás-orientált, kormányoktól független kezdeményezésről beszélt, melynek célja aktív párbeszédet kezdeményezni a világ tervezői között, megosztva mindazt a tapasztalatot, és ötletet, amely hozzájárulhat a földrengés súlytotta ország hosszú távú stabilizálásához. További infó: DesignWeek, Facebook.

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr51700700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása