2010.01.29. | pumpa | 2 komment | art kiállítás

Moleskine naptár fícsöring Tim Burton

A New Yorki MoMA (The Museum of Modern Art) 2009 novemberében indított retrospektív kiállítás- és kiadványsorozatot Tim Burton művészi munkásságáról. Az akció közönségvonzó elemeként limitált példányszámú naptárat jelentettek meg egy design-ikon, a Moleskine együttműködésében. A heti  áttekintést nyújtó oldalakat a Moleskine hagyományos kötésébe fűzték, de a borítón ízléses mélynyomással szerepel Tim Burton aláírása, valamint a MoMA logója is. A notebookhoz járó papírpánton a rendező filmjeinek címe mellett az egyik legelső Burton-karakter, Vincent is szerepel. A kiállítás április 26-án zár, reméljük utána Európában is  látható lesz.

Via: Highsnobiety

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr61711925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

justaminute 2010.01.30. 01:05:11

nem tudom nekem egy zsebnaptár méretű Moleskin-em van, de napi bontásba, szerintem a heti az nagyon kevés, amúgy tetszik a dizájn, meg Tim Burton munkássága is

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása