2010.02.03. | pumpa | 1 komment | blog web hír

Bloggal erősít a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem

A felvételi jelentkezési időszak hajrájában külön felvételi bloggal szeretne segíteni a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) mindazoknak, akik még nem döntöttek arról, hogy milyen mesterképzésre felvételizzenek, de kreatívak és érdeklődnek a művészetek iránt, kíváncsiak a MOME-ra, esetleg nem is gondoltak rá, hogy művészeti képzésben is folytathatnák tanulmányaikat. A blog már elérhető a www.momeblog.org címen.

Az idén először meghirdetett mesterszakok azok számára is megnyitják a lehetőséget a művészeti képzésben történő részvételre, akik nem rendelkeznek szakirányú művészeti végzettséggel, vagy ilyen jellegű (rész)tanulmányokkal, ám kiemelkedő művészi tehetséggel bírnak.


A blogot Babarczy Eszter egyetemi adjunktus vezetésével - a „Blogkultúra” kurzus keretében – az egyetem különböző évfolyamairól és szakjairól érkező hallgatói készítették. A MOMEBLOG.org felvételivel kapcsolatos információkat nyújt és betekintést ad az egyetem képzési szintjeibe, de a sokszor nehezen érthető hivatalos információkat közvetlen, egyszerű és szórakoztató módon tolmácsolja mindazoknak, akik a MOME, illetve az ott folyó munkák iránt érdeklődnek. A honlapon a hallgatók által készített fotók, videók, animációk, grafikák és fun blogok is elérhetőek, és az is kiderül, hogy a diákok hogy látják egyetemüket, illetve a blog műfaját.

A blog tartalma nem minősül felvételi eljárásra, vagy az egyetemre vonatkozó hivatalos tájékoztatásnak. A hivatalos felvételi információk a www.mome.hu és a www.felvi.hu honlapon olvashatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr401724808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása