2010.02.04. | pumpa | Szólj hozzá! | design beteg bútor világítás

Dekorlámpa Star Wars függőknek

Mint egy túl nagyra nőtt éjjeliszekrény, vagy telefonasztalka (ha még létezik még ilyesmi), némi régről maradt Star Wars-addikcióval fűszerezve. Az exklúzív designbútorokra szakosodott, olasz Ormond Editions kínálatában található meg a svájci Lifegoods stúdió világító objektuma, melyet a trilógiában szereplő AT-AT lépegetők mintájára, vagy inkább szellemében terveztek a ráérő designerek. Összesen nyolc példány készül minden méretből, melyek közül talán a 222 cm magas a leginkább autentikus, de a 170, illetve 74 cm-es példányok is érdekesek lehetnek.

Az ár nem nyilvános, be kell érte jelentkezni a forgalmazónál, de nyilván nem alacsony. Mahagóni, dió és ében kivitelben rendelhető.

 

Via: 3rings

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr451729004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása