2010.02.15. | pumpa | 4 komment | design web

Kreatív adatbázist épít a Hellodesign

A Hellodesign Design Ügynökség felvételt hirdet kreatív adatbázisába, Magyarország első professzionális tervezői portfóliótárába. A tervezői portfóliótár egyedülálló lehetőséget kíván biztosítani a pályájuk elején lévő tehetséges építészek, ipar- és képzőművészek (formatervezők, textiltervezők, grafikusok, fotósok, enteriőrtervezők, tipográfusok, stylistok és egyéb, a felsorolásból méltatlanul kimaradt művészeti ágazatok képviselői) számára, hogy megismertethessék magukat a szakmával és a nagyközönséggel. Részletek hajtás után...

A portfóliótár célja, hogy a kreatív területen tevékenykedő szakemberek tehetségüknek megfelelő, széles körű ismertségre tehessenek szert. Az eddig elérhető offline és on-line (magazin megjelenések, kiállítások, szakmai portálok, egyetemi adatbázisok) megjelenések lehetősége vagy keveseknek számára volt biztosított, vagy nem tudott átfogó képet nyújtani a tervező munkásságáról vagy pedig kevesekhez jutott el az információ. A Hellodesign kreatív adatbázisa ezeket a problémákat kiküszöböli. A portfóliótárban történő szereplés minden tehetséges pályakezdő kreatív szakember előtt nyitva áll, a teljes munkásság bemutatására biztosít lehetőséget ugyanakkor folyamatos megjelenést és széles körű megismerhetőséget nyújt a tagok számára. Mindezzel lehetőséget teremt új ügyfelek és új megbízások szerzésére, segíti a szakmai érvényesülést és előremenetelt. Az adatbázisban szereplő tervezői portfóliók rendszeresen frissíthetők, így azok mindig naprakész információt nyújtanak a tervezők munkásságáról a média, a szakma és a nagyközönség számára egyaránt. A tervezői portfóliótárba az itt meghirdetett tervezői tagság megszerzésével lehet bekerülni.


Kiíró

A felvétel kiírására a magyarországi tárgy- és környezetkultúra fejlesztése, a design szakma integrált információs platformjának létrehozása valamint a magyar designerek érvényesülésének elősegítése érdekében tevékenykedő Hellodesign Design Ügynökség Tehetség Támogató Programjának keretén belül kerül sor.


Tervezői tagság

A jelentkezés útján megszerezhető Hellodesign tervezői, azaz PRO tagság:

1. lehetőséget biztosít a tervezői portfólió Hellodesign.hu oldalon történő megjelentetésére

2. jogosultségot biztosít a Hellodesign.hu virtuális irodájának használatára: ügyfél mappák kialakításának és megosztásának lehetősége, jegyzet funkció, oldalak mentési lehetősége, menedzselhető katalógus és esemény értesítő, 2/3D modellek hozzáférési lehetősége

A tervezői tagság kilépésig vagy visszavonásig érvényes.


Tagság díja

A Hellodesign PRO tagságot és az ahhoz tartozó szolgáltatásokat a Hellodesign.hu díjmenten biztosítja a kiírásnak megfelelő jelentkezők számára. A portfóliók regisztrációjának egyszeri költsége van, mely 7.000 Ft + áfa. A portfóliók frissítésének (cseréjének) adminisztrációs költsége 5.000 Ft + áfa / alkalom.


Jelentkezők köre

A Hellodesign PRO tagság megszerzésére azok jelentkezhetnek, akik legalább jó eredménnyel végeztek 2005-nél nem régebben valamely hazai vagy külföldi, akkreditált, építészet, iparművészet vagy design területén tevékenykedő felsőfokú oktatási intézményben.

További infó: Hellodesign


A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr551759547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ukunoka 2010.02.16. 14:36:39

"2005-nél nem régebben valamely hazai vagy külföldi, akkreditált, építészet, iparművészet vagy design területén tevékenykedő felsőfokú oktatási intézményben." ... kevéssé kirekesztő ...

Borzasztó Károly 2010.02.21. 19:51:41

@inDIEkiller!: valahogy szűrni kellett a minőséget, még ha annak a rovására is.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása