2010.03.04. | pumpa | 4 komment | divat

A nap képe: Kashmere Stage Band, 1967.

Most kicsit lenyúlom a Daily Best kép of tha nap rovatbrandjét és öncélúan beposztolok egy képet a Kashmere Stage Band 1967-es állapotáról. Egységes arculat, határozott arcok, nincs kilógás a sorból. Kedvencem a középen álló hölgy, aki mindenkit odaver a fején hordott konstrukcióval. Jó lenne, ha az emósok, meg a többi vizuálisan megfogalmazható szubkultúra összeállna egy-egy nagy csoportképre, hogy tíz év múlva legyen mit posztolnom... A big band funk slágereit egyébként pár éve újra kiadták, rá lehet keresni...

Via: BoingBoing

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr161808854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mocca · http://manzardcafe.blog.hu/ 2010.03.04. 16:09:40

Basszus de jó, hogy írtál róluk! Régen nagy fanjuk voltam! Köszi! :)

Plumper 2010.03.04. 22:32:24

cetlit lehet tartani egy ilyen hajban, meg fogkefét, sótartót, kanalat, kismacskát, csak nehogy a madarak belefészkeljenek!:-D

Pemegény 2010.03.05. 08:42:34

Most komolyan azon viccelődünk, hogy a feketéknek ilyen a haja, ha nincs kemikáliákkal kiegyensítve, berasztásíva vagy nullásra vágva?

MTeddy 2010.03.05. 09:04:15

@Pemegény: Ezeken a frizurákon már az afroamerikaiak is csak röhögnek és halálba szekálnák a tulajdonosát.

Vagy úgy gondolod, hogy nekik lehet, mindenki más meg lapítson és egy mosoly se jelenjen meg az arcán, mert rasszista lesz belőle?

Érts meg valamit: itt nem a feketéken röhögünk, hanem egy lejárt divat fotóján lehet röhögni. Én ugyanúgy röhögnék azon ha összeállna 20 fehér srác, mindannyian Starsky és Hutch stílusában egy fotón. Én szétszakadnék a röhögéstől. Nem a fehér embert röhögném ki, hanem a lejárt divatot.

A feketéknek egyébként nem ilyen a haja. Nem magától lesz ilyen, hanem ezekkel is keményen ülni kellett a fodrásznál.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása