2010.03.22. | pumpa | Szólj hozzá! | divat vásár wamp

WAMP: Abodi Dóra a Hónap Designere

A WAMP, a válság ellenére növekedő magyar márkák mezőnyében a legjobb 10 közé került a Kreatív online szavazásán! A  design vásár az egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal magyar divattervezőt, Abodi Dórát választotta a Hónap Designerének Márciusban.

A Modart Divatakadémia frissen végzett hallgatója már túl van egy New York-i divatbemutatón, ami után 2010-es tavaszi kollekciójának profi fotózást szervezett a celebstylist Spry Lee Scott, Jon Moe divatfotós vezényletével. A mindössze 2008 óta létező márka tulajdonosát idén felterjesztették a Glamour magazin Woman of the Year díjára Divattervező kategóriában, jelenleg pedig a WAMP arcaként a márciusi Hónap Designere, akinek standja kiemelt helyen szerepel majd a március 28-án rendezett vásáron is.


Abodi Dóra inspirációs világának változatos sarokpontjai: a francia divat légies eleganciája és nőiessége, a luxus anyanyelvén beszélő olasz divat, a magyar kézművesség hagyománya és a laza, könnyed és érzelmes román attitűd. A magyar divatban egyedülálló látásmóddal rendelkező tervező munkáját, rendkívül kifinomult szabásvonalak és határsértő megoldások jellemzik, melyek friss, dinamikus és ultratrendi kiállásukkal méltán vívták ki pozíciójukat a fiatal hazai divat élmezőnyében.


WAMP: a Hónap Designere:

A WAMP minden hónapban kiosztja a Hónap Designere Díjat. A Hónap Designere erős vizuális megjelenésével, dinamikusan fejlődő tervezői koncepciójával és minőségi etalonként való szereplésével érdemelheti ki az elismerést. Egy olyan tervező vagy márka nyerheti el a megtiszteltetést, amelyik erős vizuális bázissal, kialakult, jól reprezentálható arculattal rendelkezik. Ilyenformán egyrészt inspirációként szolgálhat a feltörekvő hazai designerek számára, másrészt pedig sikerrel népszerűsítheti a fiatal magyar tervezőket.

A díjazott terméke egy hónapig a WAMP kreatív anyagainak, kampányainak és általános kommunikációjának középpontjában áll, illetve a vasárnapi design vásáron is kiemelt standot kap. Ezek mellett a WAMP segítséget kíván nyújtani a tervező számára egy minél szélesebb nyilvánossághoz való eljutásban éppen ezért saját kommunikációs felületeit egy hónapig egy erre méltó tervezőnek ajándékozza.

WAMP a Design Vásár, 2010. március 28. Gödör Klub, Erzsébet tér

www.wamp.hu

www.doraabodi.com

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr521858774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása