2010.07.13. | pumpa | 2 komment | fotó

Corey Arnold - főállású fotós és halász

Corey Arnold az egyik legérdekesebb alkotó, portfóliója pedig az egyik legszerethetőbb anyag, ami a DesignPumpán valaha szerepelt. Idejének jelentős részét egy alaszkai halászhajón tölti kemény munkával, míg a halászati szezon zárultával utazással, kiállítások megnyitásával, illetve a portlandi, deszkás szubkultúra erősítésével foglalkozik. És közben természetesen fotókat készít minderről és alapvetően mindenről, ami elé kerül. Szily Lászlónak ajánlott posztunk hajtás után folytatódik...

Télen a Bering-tenger vizein hajózik, elsősorban lazacra mennek Bristol Bay vidékén. A halászat nem pusztán kedvtelés, vagy egy befutott fotós allürje, hanem becsületes foglalkozás, melyet az év fennmaradó részében a fotózás tesz teljessé. Számos magazin és ügynökség számára dolgozik, de legnagyobb szabású, mondhatni egész életen át tartó projektje a Fish-Work elnevezésű sorozat, amely a kereskedelmi halászhajók világát és a halászok életformáját örökíti meg.

Erre utal weboldalának címe is, de a www.coreyfishes.com nem csak halászós képeket tartalmaz. A koncepció, avagy a fotós karaktere azonban ezekre is kivetül, ezeket a képeket a Human Animals fül alatt találjuk, érdemes beletúrni, remek szórakozás.

Számos könyv, díj és egyéb elismerés tarkítja pályafutását, de a halász-topik adja az életmű gerincét. Corey Arnold életformájára jellemző, hogy, bár a hivatalos weboldal is kiváló időtöltés, mégis a fotós blogja nyújtja a legteljesebb képet. Jóformán az egész cucc lenyűgöző képekből áll, a válogatás ritkán ennyire nehéz...

Via: Creative & Live

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr512148629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SomA 2010.07.14. 10:32:20

mekkora vadállat rákok:D :D nagyon különleges hangulatú képek. lenyűgöző.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása