2010.08.11. | pumpa | 1 komment | video art

Lassú, hangulatos öldöklés a kádban - Psycho slideshow


Brion Nuda Rosch
kurátor az SFMOME (San Francisco Museum of Modern Art) állandó kiállításának elemeire reagáló műveket kért, válogatott alkotóktól, egy kiállítás anyagához. A művészetről szóló művészetről készített tárlat számos érdekes eleme közül most Chris Collins, 24 Hour Psycho Re-Created as iPhoto Slideshow (2010) [Excerpt] című munkáját emeljük ki, egyszerűen azért mert ezt találtuk meg először. Meg azért, mert van benne valami könyörtelenül, elkeserítően szórakoztató... (Csak hangal együtt!!!)

Via: Valentina Tanni

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr552215248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UmMc 2010.08.12. 14:52:57

egy pici poen-t így elnyújtani - a zenei aláfestés pedíg egyszerűen nem ide való. A technikai megoldás primitív. Filmek sorát lehetne itt listázni amik ezt, vagy hasonló effektet alkalmaznak színvonalasan. A dolog újdonság értéke zéró!!!
Minek csináltok reklámot a semminek?

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása