2011.01.06. | pumpa | 1 komment | hírlevél

DesignPumpa - HetiHírlevél

A DesignPumpa a jövőben hírlevéllel is igyekszik kiszolgálni azokat, akik lusták rendszeresen tiszteletüket tenni a blogon, vagy épp annyira elfoglaltak, hogy ez már pont nem fér bele. Ha szeretnél heti rendszerességgel levelet kapni, benne a héten élesített, legérdekesebb posztokkal, nincs más dolgot, mint feladni egy előre kitöltött e-mailt IDE, vagy a fenti képre kattintva, arról a címről, ahova a hírleveled szeretnéd kapni.

Kijelentjük, hogy az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át és semmi módon nem élünk vissza velük, nem is tudjuk hogyan kell.

Ha már egyszer feliratkoztál a hírlevélre, de nyomasztónak, kellemetlennek találtad és meg akarsz tőle szabadulni, EZT küldd el nekünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr282564711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nilatako · http://trywalkinginmyshoes.freeblog.hu 2011.01.06. 16:08:34

>> A DesignPumpa a jövőben hírlevéllel is igyekszik kiszolgálni azokat, akik lusták rendszeresen tiszteletüket tenni a blogon, vagy épp annyira elfoglaltak, hogy ez már pont nem fér bele. <<

De hát erre való az RSS olvasó! :)

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása