2011.06.23. | pumpa | 3 komment | design gyerek bútor

A jövő: olcsó, zúzható és szép design-szék gyerekeknek!

A Satoshi Itasaka és Takuto Usami együttműködését takaró, könnyen megjegyezhető nevű h220430 stúdió könnyű, lapralapítható és kreatív gyerekszéket mutatott be a közelmúltban. Az EVA névre hallgató jószág, amennyiben a teherbírását méltató posztok nem túloznak, simán lehet a következő design-világsiker...

A színes, könnyű habszivacsból készült, tartós és ellenálló gyerekfotel pillanatok alatt összegyógyítható, és természetesen nem tartalmaz káros anyagot, újrahasznosított alapanyagból készült és maga is reciklálható. Mindemellett szállítása sem terheli meg a környezetet túlságosan, hiszen egy lapostévé dobozában akár húsz is elfér belőle...

Via: Yanko Design

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr883008083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.06.23. 15:24:21

és akkor jön a rossz gyerek, odalopódzik és szépen kikötögeti a csomókat, míg a testvére a székben békésen ücsörög :)))

Trójai 2011.06.25. 15:57:56

Nem lehet vele billegni. :)

Amúgy lehet hogy én vagyok hülye, de a "gyerek" és a "habszivacs" bútor kombináció számomra messzemenő képzettársításokat enged meg.

Magyarul azt, hogy a gyerek apró darabokra fogja széttépni, ha a szülő nem figyel oda. Ennél stabilabb bútorokat is szétnyüstölnek.

Trójai 2011.06.25. 15:59:37

A harmadik képen úgy néz ki, mint egy agresszív pokémon arc, két nagy manccsal. :D

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása