2011.07.28. | pumpa | Szólj hozzá! | fotó divat erotika

Fotó: Eric Traoré - fizikusból divatfotós

Eric Traoré Párizsban született, és harmadéves koráig fizikát hallgatott az egyetemen. Ezután döntött úgy, hogy inkább felkapott divat- és beauty fotós lesz. A híres Louis Lumière iskolában folytatta, ahol tehetsége némi szerencsével párosult, így első, végzős anyaga már a marseille-t Museum of Fashion falaira is kikerült...

Ezután neves magazinok, köztük a Dutch, a Visionnaire, később a French Vogue, a Russian Vogue, a German Vogue, és a Japánban megjelenő Nippon Vogue számára készített képeket.

Kiállításai mellett számos könyvben és reklámkampányban találkozhatunk munkáival. Ügyfelei között tisztelheti a Hermès, Yohji Yamamoto, Yves Saint Laurent, Givenchy, Nina Ricci, Lancôme, Rolex, Bergdorf, Goodman, L’Oréal, Kérastase, Clarins, Guerlain, Ferragamo, Azzaro, Dior, Anteprima, Piaget, Le Printemps, Swarovski, stb., atb. társaságokat.

2006 óta reklámfilmeket is rendez, olyan partnerek számára, mint a Ferregamo, a Dior, vagy az Azzaro.

Via:New Industry Arts

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr343105930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása