2011.11.21. | pumpa | 21 komment | fotó halál divat erotika

18+: Halászati divatanyag kampóra akasztott nővel

A L’Officiel Hommes Paris egy évente kétszer megjelenő férfimagazin, amely sokkal inkább a stílusra, mint a luxusra megy rá keményen. A ruhákkal, kiegészítőkkel foglalkozó divatanyagok ennek megfelelően inkább az editorial felé mennek, vagyis a divatbazárt ötvözik a lap stílusát hordozó sorozatokkal. A zord, de patentre kisuvickolt tengerészeket Camille Rowe modell társaságában fotózta André Saraiva...

Via: touch PUPPET

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr523399943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar bucó 2011.11.21. 20:36:40

@www.Bisex.hu: Én szeretem a jó szoros pinát... :)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.11.22. 09:19:30

nők elleni erőszakkal, nők pornografikus megjelenítésével, és szexuális integritásuk kihasználásával mindent el lehet adni.

tárgyiasítsuk, objektifikáljuk a nőket divatanyagokban, és még hájpoljuk is, milyen stílusos!

legközelebb milyen divatanyagot adnak ki? ahol 3 halászruhába öltözött férfi nyúz meg és belez ki egy pucér nőt, mint egy tonhalat?

vagy csatlakozunk a guccihoz, és csoportos nemi erőszakkal akarjuk majd eladni a szarunkat?

olyan lesz majd, mint alexander mcqueen-nél, hogy a bemutatón a lányok lábán csorog majd a vér és a geci?

és mikor fogunk olyan editorialokat látni, ahol egy csapat rendőrnő vesz körbe egy férfit az otthonában, ahol a háttérben a bántalmazott nő kuporog a sarokban a két megvert gyerekkel? vagy olyan divatanyagot, amelyben miniszoknyát reklámoznak, azzal a felirattal, hogy ez nem meghívás nemi erőszakra?

2011.11.22. 09:49:01

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
Erőteljes frusztrációt érzékelek! :)

Fura egy gyerekkorod lehetett, vagy a felnőtt korod a nagyon fura! :)

Vagy rusnya vagy és hozzád egy döglött tacskó sem akar nyúlni, vagy csak simán hülye vagy és ezért mindenáron meg akarod mutatni a világnak, hogy a világ a hülye, vagy leszbi vagy.
Vagy ez összesen! :)

Ilyen erővel el lehetne kezdeni betiltani az összes létező rajzfilmet, ami a Teletubbies-nál 1 fokkal tartalmasabb.

reflector.blog.hu · http://bdsmthrill.com 2011.11.22. 09:54:38

na milyen a repülő pinaszőr hangja: pfbrpftyuuuu

papugaja 2011.11.22. 10:30:02

Halászdivat? Kantáros PVC nadrág? Mellcsizma? Vagy mi?

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.11.22. 10:54:30

@Hivatásos beszólóművész:

erőteljes hímsovinizmust érzékelek :(

fura egy gyerekkorod lehetett, vagy a felnőttkorod a nagyon fura, hogy semmi kivetnivalót nem látsz egy olyan főcímben, hogy deadliest catch, és három nyakig felöltözött férfi aggat fel egy pucér nőt egy horogra, mint egy döglött tonhalat, vagy cápát. még véletlenül se gondolj bele, milyen lenne, ha egy pucér faszú férfit aggatnának fel hullaként jól fésült pecás csajok egy akkora horogra, mondjuk az állkapcsánál fogva, mint a fejed.

vagy hímsoviniszta vagy, és kurvákat kúrsz, vagy csak simán hülye vagy, és ezért mindenáron meg akarod mutatni a nőknek, hogy ők a hülyék, vagy bántalmazó vagy.

vagy ez összesen! :(

ilyen erővel el lehetne kezdeni betiltani az összes létező pornót, az rtlklubbal-tévékettővel-blikkel-bulvárral kezdve, ahol pucér csöcsű nőket szexuálisan eltárgyiasítanak, vagy kúrnak meg főműsör(ahh, freudi elszólás)időben, azért, hogy több pénzért menjen a reklámblokk.

Reterro 2011.11.22. 10:55:28

Kicsit hatásvadász az egész, a nő viszont szép!

Darvon 2011.11.22. 11:00:42

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Teljesen igazad van, szerintem is ízléstelen. Mondjuk itthon a nők tisztelete még szitokszó.
De azér a sértegetés ilyen témában sem szép, sem tőled, sem Hivatásos beszólóművésztől.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.11.22. 11:01:29

egyébként kiváncsi lennék, hogy te vajon hogy reagálnál olyan képanyagokra, ha mondjuk a gyerekkorodban a szomszéd asszony felbérelt volna két női bérgyilkost, hogy elvágják a férje torkát, miközben a kétéves kisfiuk a másik szobában alszik, és mondjuk mindehhez tudnád, hogy a férfiak 25%-át életében egyszer análisan megerőszakolja egy nő, jó nagy, rücskös műfasszal, és az ilyen erőszakok 10% 18 éves koruk előtt történik.

frusztrált, baszatlan, ocsmány puhapöcs lennél, ha kiakasztana, hogy a barátaid benne vannak ebben a 25%-ban, és tudnád, hogy soha, egyetlen eljárás sem indult az elkövető nők ellen, és hogy újabb és újabb kisfiúk, kamasz srácok után kajtatnak szexuális ragadozóként, mert tudják, hogy az ilyen kölykök úgysem tesznek feljelentést, mert senki nem hinne nekik?

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.11.22. 11:09:19

@Darvon:

sértegetek? :))) csak megfordítottam az ő szövegét... :)))

Schmitt Plág 2011.11.22. 11:17:26

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: ez a 25% honnan jön? analógia a nők ellen elkövetett nemi erőszakra? Melyik országban? Nigéria?

xenuka 2011.11.22. 11:55:56

a csaj jól néz ki. a szakállas zsidó halász nem ez esetem.

Peetee 2011.11.22. 12:14:24

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

Vannak gondok nálad, az rögtön látszik.
Az túlzott feminitsta hülyeségeiddel kérlek fordulj egy pszichológushoz, sokat tud segíteni!

Peetee 2011.11.22. 12:18:43

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

Majd akkor lesznek láthatók az általad vizionáltak ,amikor a férfiakra nem biorobotként fogtok tekinteni, majd ha a válások során nem a nőnek ítélnek meg mindent (akkor is ha így a férfi hajléktalan lesz, és a nő költözött hozzá korábban), majd ha nem az lesz az alap-elvárásotok ,hogy: diploma+lakás+kocsi+tartson el+legyen mindig szabadideje rám és a gyermekre+kimeríthetlen anyagi tartalékok+ne öregedjen+találja ki a gondolataimat is. Na majd akkor! OK?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.11.22. 12:21:02

@Internetes Technikai Csökevény:

Szerintem csak az a baja, hogy ő maga nem volt benn a 25 (na persze...) százalékban, így a mai napig vár egy kiadós együttlétre...

magyar bucó 2011.11.22. 14:44:44

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
Biztosan az én szememmel van baj, de én itt semmiféle nők elleni erőszakot nem látok.

papugaja 2011.11.22. 14:56:31

A "Deadliest catch" utalás egy műsorra, azon keresztül az egyik legveszélyesebb szakmára. A cím pedig azt jelzi, hogy nemcsak a zsákmány, de a halász is életveszélyben van. Itt a veszélyt maga a zsákmány jelenti - végzet asszonya...
Köszönöm, hogy szájba rághattam.

Szőkeherceg-bombanője 2011.12.18. 15:18:25

A csaj nagyon jó nő. Hogy divatanyag miként lett ebből azt nem pontosan tudom, hacsak nem halászcuccokat akarnak reklamírozni. A meztelen nő kampón felakasztását több mint ízléstelennek találom, és nem érdekel, hogy meg lehet magyarázni. A meztelenség felöltözöttek között mindig is hordja és fogja is hordani a kiszolgáltatottság üzenetét, ez a végzet asszonya szöveg valahogy nem tud hitelessé válni számomra.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása