2012.03.13. | pumpa | 2 komment | design luxus

Minimal: tojáspersely divatspúroknak

egg01.jpg

Spórolni egyszerűen is lehet, egy jó persely legalábbis nem igényel összetett formákat: Jim Schatz, new yorki kerámiaművész alkotása talán a legszebb, legelegánsabb megoldás ebben a műfajban. Az Egg Bank névre hallgató tárgy nagyjából 20 cm magas, és elegendően nagy nyílással rendelkezik ahhoz, hogy akár papírpénzt is belegyömhessünk. Persze a tojáshoz először egy ásik edényben kell takarékoskodni kicsit, hiszen önmagában is jelentős értéket képvisel: a legszebb, fehér változat 115 dollár, de van arany és platina verzió is, ezekért 300 dollár körül juthat hozzá, aki nem spórol a spóroláson.

egg02.jpg

Gondolom ennyi pénzért nem kell feltörni, ha megtelik. Nem lenne ésszerű.

Via: Minimalissimo

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr1004314308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ujjra Gyúrok · http://pixelscroller.com/ 2012.03.13. 16:54:05

Ha azt nézem, hogy a tojástartóba belefér egy tucat, akkor 6 arany és 6 platina mutatna jól. De ha a 30-as tálcát nézem, akkor még jobb. Mert ilyet ugye nem vesz az ember csak egyet. Viszont a fotós sátorka az jó.

shg 2012.03.13. 23:24:56

olyan mint egy stilizált péniszvég

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása