2010.05.04. | pumpa | 5 komment | design bútor

Nem sírkő, konyha!

Amikor az ember meghitt családi fészket, azon belül pedig egy hangulatos konyhát tervez, nem egyből a beton jut eszébe, mint meghatározó felület. Pedig látványos és egészen barátságos berendezést lehet építeni belőle. Az elegáns, de rideg ipari hatás pedig fával, vagy más, melegebb hatású anyaggal párosítva símán kezelhető. A masszív test ugyan súlyosnak tűnik, mégsem esik át a födémen...

Az osztrák Steininger Design gyakorlatilag az összes, manapság menő anyagból készít konyhabútort, így az aluminium, és a kő mellett betonból is. A pultokat csupán 8mm vastag betonréteg fedi, így a bútor lényegesen könnyebb, mint amilyennek első ránézésre tűnik. A képeken látható bútort Martin Steininger tervezte.

Via: ArchZine

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr321973267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diktatorikus kleptokrácia 2010.05.10. 14:58:29

nem látszik a zsaluzólécek mintázata, pedig azzal milyen 'természetközeli' lehetne az élmény :)

ZNy · http://www.kep.tar.hu/zny 2010.06.16. 21:08:02

Érdekes, de azért nem ez teremti meg az otthon melegét.

ZNy · http://www.kep.tar.hu/zny 2010.06.16. 21:08:51

Érdekes, de azért nem ez teremti meg az otthon melegét.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása