2008.03.05. | pumpa | 3 komment | gasztro

Csokiceruza hegyezővel


Díszített már süteményt ceruzareszelékkel? Itt az ideje. A képen látható készlet különböző ízben és keménységben elkészített darabjaiból egy speciális, de hagyományosnak tűnő hegyezővel készíthetünk szokatlan dekorációt. A termék egy híres cukrászmester, Tsujiguchi Hironobu és egy építész, Oki Sako munkája. Előbbi a Le chocholat de H "frontembere", egy kis nyálcsorgatásra mindenképp érdemes átkattintani a cég oldalára. Utóbbi a néhány bejegyzéssel korábban már említett nendo designcég tervezője. (A cég sokoldalúságát mutatja, hogy ők tervezik a Lexus milánói standját is.)



Design: Oki Sako, nendo
Via: Roadside Scholar

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr45365309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KCB 2008.03.05. 14:48:02

Ez azért nem olyan különleges, hasonlókat itthon is lehet rendelni...

sansfrontiere 2008.03.05. 15:47:42

Szerintem nem attól különleges valami, hogy hol lehet megrendelni...

janobunny 2008.03.05. 16:42:21

egy B8-as csokicerkával szívesen összefirkálnám a barátnőmet aztán... :P
éshamár rendeltetés szerű a használat, akkor rendelhetnénk itthon (!!!) egy komplett színsort, és finoman tónusozhatnánk vele szülinapi tortát ehető papírra.
nekem tecccik!

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása