2008.11.24. | pumpa | Szólj hozzá! | magazin

Best Of Encore 2004-2008

Egyik régi kedvencem, a 2004 óta működő, art, design és film kategóriákban kiváló anyagokat összelapátoló Encore Magazine most négy év legjobb anyagaiból állított össze egy közel 230 oldalas válogatást. A lapozható online magazinok egyik úttörője 2008-ra kicsit ellaposodott, amit a szerkesztők is észrevettek, így nyár elejétől már nem jelent meg új kiadás. A most élesített best of az újragondolt, felfrissített Encore előfutára, bár még a megszokott formában. A válogatás erős, de azért várjuk a újat!

Az Encore kiadója, a Magwerk további három, hasonló formátumban szerkesztett lapot is működtet. A PlayMusicMagazine.com a music & lifestyle, a Probe a számítógépes játékok, míg a a Sleek art & fashion kategóriában szerezhet kellemes munka nélkül töltött pár órát az egyes területek kedvelőinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr92785449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása