2008.12.09. | pumpa | 4 komment | design autó koncept

Milyen NEM lesz a jövő Cadillac-je

Bár ki tudja. Azért ha csendesen leparkolna mögöttem egy példány Loren Kulesus művészi rémálmából, dermedten fosnám össze magam. Az angol abc közepén elhelyezkedő, New Yorkban élő fiatal tervező az elmúlt években a Nissan és a General Motors vonatkozó szekcióinál szerzett tapasztalatot. Az Alien széria legszebb hagyományainak Cadillacbe oltásával a száz éves márka előtt szeretne tisztelegni, egyben irányt mutatni a következő száz évre.

A hangzatos World Thorium Fuel Cadillac legfőbb ismertető jegye, hogy nettó izomcsoportokból épül fel, némi futurisztikus gonoszsággal turbítva. A tervező elképzelései szerint a jövő autóját a tartósság fémjelzi majd, ezért a fontosabb alkatrészekből automatikusan cserélődő tartalékokat is tervezett bele. Így került a rémbe huszonnégy kerék, melyeket független erőforrások hajtanak meg, a biztonság kedvéért. Világnézetem szerint naívnak kellene neveznem Lorent, de mi van ha neki lesz igaza? És eljön értem egy ilyennel...

Designer: Loren Kulesus

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr63806119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bed!ke 2008.12.09. 10:12:11

kicsit kopogósnak tűnnek a műanyagok... :)

punk 2008.12.09. 11:30:15

Csúf! .... ki akarna egy oldalkerekes rájában utazni...?

Ronald 2008.12.09. 11:32:50

És mennyibe fog ez kerülni fapados verzióban?
Kézi ablakemelőkkel, klima és szervo nélkül?
Engem csak úgy érdekelne - mert cégautónak szánom - oda meg minek az a nagy flanc - nem igaz?
Elvégre válság van...vagy mi a költségtérítés..

ksion 2008.12.09. 11:47:01

Ha Nyakóék ezzel jártak, az sok mindent megmagyaráz...

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása