2008.12.15. | pumpa | Szólj hozzá! | játék

Jól szívjon, vagy legyen szép is?

Kedves Olvasó!

A válság súlytotta ünnepek közeledtével arra lennénk kíváncsiak, hogy a kiválasztott ajándéknak milyen feltételeket kell teljesítenie, hogy végül a kosaradban köthessen ki. Tegyük fel, hogy az áhított darab tudásban és praktikumban megtestesít mindent, amit előre gondoltál róla, de a kereskedő szemét módon több, hasonló adottságú, egyformán menő márkájú terméket is kínál. Marad a - számunkra - legfontosabb kérdés: mi alapján választasz?

  1. Az ár dönt, a design másodlagos, a lényeg, hogy jól szívjon, szép legyen a hangja, és jók legyenek a színei, stb.
  2. Csak a megbízhatóság a fontos, hogy jövőre ne kelljen másikat venni karácsonyra.
  3. Fontos a divatos, vagy éppen időtálló, jól eltalált design. Hajlandó vagyok egy kicsivel többet fizetni a szépségért és bízom benne, hogy a belbecs is rímel a formatervezett külsővel.

Írd meg a megfelelő válasz számát egy levélben és nyerj szép, ötletes és értékes design-ajándékokat a FORMA jóvoltából! A leveleket IDE várjuk. A határidő ma éjfél, úgy hogy nem árt igyekezni. A hat nyertest e-mail-ben értesítjük, nyeremények és apróbetűs rész hajtás után!!!

Kedves Játékosunk! Ezúton tájékoztatunk, hogy a játék során egy címről csak egy levelet veszünk figyelembe, játszani 2008. december 15-én éjfélig lehet. A játékra beérkező e-mailek adatai automatikusan rögzítésre kerülnek a FORMA adatbázisában, a FORMA az e-mail címekre a jövőben hírleveleket kíván kiküldeni, a tudomására jutott adatokat harmadik félnek nem adja át. A játékra való jelentkezéssel, azaz részvételi e-mail küldésével automatikusan elfogadod a fenti feltételeket. Megértésedet köszönjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr10823825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása