2009.08.31. | pumpa | 1 komment | arc graphic

Mi szúrja a szemed? - Az ARC kordonszalag akciója

Olyan világot élünk, amelyben nap mint nap be kell fogadnunk valami újat ahhoz, hogy lépést tartsunk. De mi van akkor, ha a befogadás nem csak a töménytelen mennyiségű információra vonatkozik? Mi történik, ha maguk a definíciók is állandóan változnak, ha lassan elveszítjük a fogódzópontokat? Az ARC idén új felületekkel is igyekszik kikérni az alkotótábor tematikus véleményét: részletek hajtás után...

Hogy tévedéseinket elfedjük, jobbra-balra csapongunk, ezt az egyet következetesen gyakorolva. A valódi változást azonban nem éljük meg. A politikával, a politikusok sorozatos baklövéseivel és a történelmi múltunkkal takarózunk ahelyett, hogy a mindannyiunkat érintő kérdésekben határozottan állást foglalnánk. Az “elfedést” csak egyetlen betű választja el a “felfedéstől”! Talán a gyakorlatban is ilyen kevés a különbség a két attitűd között. Fedjük hát fel a valós problémákat!

Sok mindenre ráfér a “restartolás” és az újratervezés.

Erre hívja fel az ARC által indított akció a figyelmet.

Arra biztatjuk az ARC látogatóit, szimpatizánsait, jelöljék meg a számukra legzavaróbb jelenségeket. Az idei ARC kiállításon mindenki téphet a “Restart” feliratos kordonszalag gurigából. A megjelölt, mindannyiunk számára kérdéseket felvető tárgyak, épületek, helyzetek fotóját, vagy photoshopban elkészített kamuflázsát a palyazz@arcmagazin.hu-ra küldhetitek el!

További információ: www.arcmagazin.hu

http://www.arcmagazin.hu/mi-szurja-a-szemed

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr801350693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása