2009.11.30. | pumpa | 5 komment | iroda bútor koncept

Lebegő íróasztal Bulgáriából

A bolgár Jovo Bozhinovski nevével fémjelzett Bozhinovskidesign tervezői alkották meg az E.L.A íróasztalt. A szinte lebegő munkállomást a kitámasztási pontok mellett mindössze két, a falhoz erősített kábel tartja. A légies hatás érdekében rendkívül merev, üvegszálas testet építettek, amely magában rejti a falból érkező tyúkbeleket, így a számítógéphez tartozó dolgok is diszkrét rejtettséget élveznek. A koncepció az üvegszálas bútorok szakértőjénak számító Elzadesign számára készült.

Via: Dezzen

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr571562665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moha Szilvia 2009.11.30. 10:47:48

Elnézést az offért, de a levelem, amit a megadott emailre próbáltam küldeni, visszapattant, most idemásolom.

Kedves Design Pumpa!

A nevem Moha Szilvia, az SZTE BTK-ra járok könyvtáros-informatikus szakra. Jelenleg egy olyan webes projektben veszek részt, amely talán a Design Pumpa blog figyelmére is érdemes.

A weboldalon (porn-or-art.smutisp.com) a tanárom, Mikó András számítógépes grafikái vagy inkább művészi viccei találhatók, ill. az ezekhez kapcsolódó háttérinformációk stb. Azt kaptuk feladatul, hogy keressünk linkpartnereket, olyan internetes tartalmakat, amelyek hasonló területtel foglalkoznak. Az erotikus postjaitok szerintem jól passzolnak a tanárm grafikáihoz, ezért előszöris szeretném felhívni a figyelemteket ezekre (porn-or-art.smutisp.com/Hot-art-gallery.html). Másrészt felajánlanám őket közzétételre, ugyanis a teljes oldal tartalmát public domain-be helyeztük, bárki felhasználhatja őket, akár hivatkozás nélkülis. Harmadrészt szeretném megkérdezni, hogy linkcsere érdekel-e titeket (linket a porn-or-art.smutisp.com/Sexy-artistic-resources.html oldalra helyeznénk el), ill. szeretnélek megkérni, hogy ha publikáltok valamit az oldalról, hivatkozzatok a forrásra.

Remélem sikerül együttműködnünk, mert a projekt sikerén túl a félévi jegyem is múlik rajta.:)

Segítségeteket előre is köszönöm.
Moha Szilvia

SupaCow · http://magnezia.blog.hu 2009.11.30. 11:11:17

hu ez tetszik. Otthonra raknék ilyen asztalt. Plusz pont lenne ha felhajtható kivitelben is terveztek volna

it_guru · http://www.itguru.blog.hu 2009.11.30. 13:39:00

Nem nagy kunszt.:) "Lebegő konyhaasztal" minden ikszedik háztartásban van már.:)

Esetleg lebegő vasalódeszka.

elfogomfelejteni 2009.12.02. 21:40:34

jo egynek. kar, hogy hatalmasat feszulnek a drotok csatlakozasi pontjai. beton vagy tegla falnal mukszik csak. faszerkezetes epuleteknel igy eleg felejtös, hacsak nem tervezel be egy-egy kulön tartot vagy megfelelö deszkat a kartonozas elött.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása