2010.10.07. | pumpa | 1 komment | design film graphic

Filmplakátok férfidivatra hangolva

Az újratervezett, sajátos tipográfiai, vagy tematikus koncepciók mentén újragondolt filmplakátok az elmúlt években új trendet hoztak létre a grafikus design területén. A Moxy Creative nemrég publikált, tíz elemből álló sorozatában közismert filmek poszterei láthatók, melyeken a karakterek férfidivatra gyakorolt hatását, vagy legalábbis annak egyéni stílusát követhetjük figyelemmel. A plakátok megvásárolhatók, egy-egy print 30 dollár, plusz postaköltség fejében birtokolható. Hajtás után mind...

Via: Gear Patrol

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr712352003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ságodi M. Sebastian 2010.10.14. 14:49:36

Nagyon tetszik! Elég elegáns és minimalista a sok flancos plakátok mellett amiket mostanában a városban látni lehet! Jó ez a kis változatosság! A klasszikus nagy filmek plakátjai a legjobbak!!

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása