2010.10.25. | felhasznalo | 1 komment | blog design életmód

Minden napra egy projekt

by Gyerekszoba

Ha egy ötlet beveszi magát az ember fejébe, jó eséllyel nem hagyja nyugodni. Így járt két ifjú designer, Matteo Sangalli és Erika Zorzi is, akik a mindennapok - vagy még inkább, a mindennapos - designján kezdték törni az agyukat, még az iskolapadban ücsörögve. Ami pedig a sok ötletelésből született, az egy blog, amelyen mindennap egy projekt kerül publikálásra.

Persze, csak és kizárólag olyan, amit bárki el tud készíteni minden különösebb előképzettség, speciális eszközök és alapanyag-beruházás nélkül. Láthatunk és készíthetünk magunknak például ládákból könyvespolcot - jó, belátom, ez kissé elcsépelt ötlet -, horgolt ékszertartót, konditermet reggeli nyújtózkodáshoz vagy könyv- és laptoptámaszt ruhafogasból.

A blog további érdekessége, hogy Matteo és Erika nemcsak saját ötleteiket teszik közkinccsé: bárki beküldheti kreativitásának fényképes bizonyítékát leírással, névvel, anyagleírással, elkészítési idővel és inspirációs forrással ellátva. Szíves lenyúlásra, továbbgondolásra, szabadon.

Forrás: 02Mathery és 01Mathery (utóbbi már nem frissül, de érdemes áttúrni)

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr72389930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tzupi 2010.10.25. 12:15:32

Vannak okosak, de a címben szereplő segédkerekes monociklivel, akkorát lehetne esni, hogy megszólalna, és megtanulni se lehetne vele :D

Közhiedelemmel ellentétben egy monociklivel nehéz elesni, biciklivel sokkal könnyebb, mert arról nem tudsz könnyen lelépni (a segédkerekekkel pont ez történne).

Amúgy okos DIY ötletekkel van tele, köszönöm a tippet :)

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása