2011.04.14. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény street köztér

Mit lehet tenni egy romos tűzfallal?

Régóta töri ezen a kérdésen a fejét a Suppré-Neopaint kreatív iroda és a Királyutca Designutca Klaszter, hiszen csak a Király utcában közel 15 romosan álló tűzfal várja, hogy újjávarázsolják. A közös gondolkodásnak, az önkormányzat gyors engedélyezésének és egy vezető festékgyártó támogatásának köszönhetően a Király utcai játszótér melletti óriási tűzfalfelület sorsa most jobbra fordul, hiszen kedden megkezdődött a fal újrafestése.

 

A Suppré-Neopaint művészei azonban nem egyszerű homlokzat-felújításban gondolkodtak, sokkal inkább olyan kreatív megoldást kerestek, amely dísze lehet az utcának, zöldebbé, élhetőbbé varázsolja azt. Így egy héten belül elkészül Budapest legnagyobb tűzfalfestménye, amely a ráfestett fákkal, kék égbolttal és zöld gyeppel mintegy kiszélesíti a játszótér területét, vidámságot, s egyben nyugalmat kölcsönözve a környező komor házfalaknak. A tűzfal ünnepélyes átadására április 21-én, 19 órakor kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr672825444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása