2008.01.08. | pumpa | 2 komment | gadget

USB-jegygyűrű és más hasznos apróságok

Mindenki gondolja át alaposan, milyen adatokat rögzítene egy jegygyűrűn és hogy hajlandó-e később más gépébe is bedugni... Szépek. Nem tudom, enélkül hogyan lehetett eddig...

 

Design: dialog05

Via: Design Crack

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr93289442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bornonheels · http://bornonheels.blog.hu 2008.01.08. 19:57:14

a lakatot szívesen elfogadnám :)

kalman51 2008.01.08. 20:29:25

Az USB-s jeggyűrű nagyon hasznos dolog! Tárolhatók rajta többek között a házassági évfordulónak, a házastárs születés- és névnapjának dátumai is.
Az USB-s fecskendő szintén hasznos! Azon pedig tárolható a gyógyszer-érzékenység összes adata! Esetleg az is tárolható a hordozón, milyen kábtószerre van szüksége a tulajdonosnak, így akár kiskorú gyermekét (aki nem bűntethető) is elküldhet a dealerhez (aki laptoppal kiolvassa a rendelést). Ezzel elkerülhető, hogy útközben elfelejti a gyermek, hogy mit rendelt apuci, vagy anyuci a dealer bácsitól (vagyis nem fordulhat elő, hogy kokain helyett Coca-Colával tér haza a gyerek).

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása