2010.07.07. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény pályázat wamp

Lezárult A Sziget WAMP UP 2010 póló és tárgypályázata

A nyári szezonban kéthetente jelentkező designvásár júliusi kiemelt eseménye a WAMP és a Sziget közös pályázat legjobbjainak kiállítása és eredményhirdetése lesz, melynek során kiderül, mi lesz a 2010-es Sziget Fesztivál kulttárgya és ki nyeri a Sziget póló pályázatát.  Mosshammer Kinga a WAMP kreatív igazgatója és Péterfy Bori adja át a győzteseknek járó elismerést, a kétszemélyes VIP Sziget hetijegyet.


A WAMP és a Sziget közös pályázata keretében a hazai divat- és formatervezés iránt fogékony fiatal kreatívok a Sziget Pólóját és a Sziget Kult tárgyát alkották meg. A Sziget Póló kategóriájában a hagyományos mintát újragondoló, stílusos terveket adhattak be az indulók, dekorációs, varrt- és ragasztott elemek nélkül mindössze a sziget logo felhasználásával. Egy tervező maximum 3 pályamunkával indulhatott. A pályázatra összesen 146 pályázat érkezett.

A Sziget kult tárgyaként a fesztivállétre jellemző tárgyat hozhattak létre az önjelölt designerek, amely praktikus, könnyen mozgatható, kis helyen elfér, környezetbarát, de mégsem nélkülözi a humort és a formabontó jelleget.

A június 28-áig beérkező terveket egy öttagú szakmai zsűri bírálta el, melynek tagjai a következők: Lobeinwein Norbert a Volt fesztivál főszervezője, Péterfy Bori színésznő, énekesnő, Geszti Péter reklámszakember, zenész, Mosshammer Kinga a WAMP kreatív igazgatója, Horváth Cecília az Elle Dekor magazin főszerkesztője. A beérkezett pályázatok zsűrizése lezajlott, melynek eredményeképpen megszületett a legjobb 10-nek ítélt alkotás. Ezekből a legjobbra a WAMP Facebook oldalán július 11 reggel 11-ig lehet szavazni.

A tervek a július 11-ei, vasárnapi WAMP-on minikiállításon megtekinthetőek és végül ezek közül kerülnek ki a kategóriánkénti győztes alkotások is. A zsűri és a közönségszavazás által legjobbnak ítélt 1-1 pólótervet a Sziget limitált szériában forgalomba hozza a Fesztivál ideje alatt.

Délután 3 órakor Mosshammer Kinga a WAMP kreatív igazgatója és Péterfy Bori adja át a győzteseknek járó elismerést, a kétszemélyes VIP SzIget hetijegyet.

Helyszín: Erzsébet tér

Időpont: 15 óra

Szavazás a 10 legjobb alkotásra: 

Facebook szavazás helye

WAMP a Design Vásár, 2010. július 11.  Erzsébet tér

www.wamp.hu

www.wamp.hu/palyazatok

 

Facebook szavazás helye

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr672135746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása